Újrakezdés

Egy kisfiú nem mindennapi élete.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Humusz

Komment

  • Fehértigris: jó anya vagy.. sszeretünk (2011.08.16. 16:20) Játszó(társ)
  • Fehértigris: hmm érdekes (2011.03.10. 11:29) Norcó
  • LaLona: Szerkeszteni nem enged, új bejegyzést nem enged, szóval jön a komment. Aki borítékot akar nyitni ú... (2011.02.16. 13:40) Csupa csupa "jó" hír
  • Fehértigris: nem mész egyedül .Jösz hozzám :$ (2011.02.14. 15:48) Délelőtti program
  • Fehértigris: örülök hogy jó a kedved! (2011.02.10. 22:38) Heti-Téma
  • Utolsó 20

Problémák

2011.02.23. 13:11 - LaLona

A héten kezdhettük ismét a bölcsit, meggyógyultunk. Hétfőn fejlesztésen voltunk, amit a g gyógypedánk sajna lekésett, de zeneóra volt, amit Norcó nagyon élvezett. Tegnap volt az első napunk a betegség óta. Azt nem mondanám, hogy jól vette, mert majdnem mindenkienk nekiment. Az egyik picilányt még meg is tépte. Sajna ilyenek körülötte előfordulnak. Mondtam a gondozónknak, hogy ma és pénteken bent kell hagynom, mert dolgom van. Nem nagyon tetszett neki, de nem tudok mit csinálni ez van. Beszéltem az igazgatónővel és ő is mondta, hogy nyugodtan vigyem be Norcót, nem lesz baj. Reggel be is vittem. Egy vonattal később jöttem, mert megvártam a reggelit, ugyanis a csoport másék felének a gondozója volt csak bent és nem akarta elvállalni Norcót. (De hát könyörgöm, ez nem akarom-nem akarom módon működik.) Mert ha elkezd verekedni, nem tudja a gyerekeket vigasztalni és közben Norcót lenyugtatni is. (Minek választotta ezt a pályát, ha nem tud egy adott szituval mit csinálni?) Reggel nem volt gond, különösebben, reggeliig. Mivel öten lettünk és egy asztalkánál 4en ülnek így Norcót Fruzsi mellé kényszerült, ő az egyetlen gyerek akitől pánikrohamot kap, fél tőle. Drága gondozónő, amikor nem volt az én manócskán, akkor megengedte Fruzsinak, hogy a helyére üljön. Ma betoppant a kislány reggeli előtt és szaladt Norbi helyére. A gyerek elkezdett sírni földhöz vágta magát és kérte a székét. Egyszerűen a másik székre nem volt hajlandó leülni, mert az nem az ő helye, még teát sem akart inni. Inkább elment játszani. (Túl nagy dolog lett volna a kislányt átültetni a saját helyére, Norbit meg visszaengedni az eddig megszokott helyre? Aláírom, hogy egyáltalán nem vagy csak keveset eszik, de akkor is miért nem lehet egy megszokott rendszert tartani?) Eljöttem, nem tudom mi folyik most benn. Nem telefonáltak, szóval túl nagy gond nem hiszem, hogy van. Van pár érdekes tünete Norcónak, ami miatt szeretném majd elvinni a Vadaskertbe, mert nekem nagyon gyanús, ha mást nem akkor legalább megnyugtatnak, hogy semmi baj.
Számomra a legújjabb gyanús dolgok:
- Nagyon ragaszkodik a megszokott dolgokhoz, a változást nehezen fogadja el. (Lsd. feljebb reggelinél az ülési probléma, vagy pl. ha másik cipőt kel felvennie mint a megszokott, egy új ruhadarab, új íz, egyre több mindenben agaszkodik a megszokotthoz.)
- Ha valaki is a belső személyes terébe férkőzik szintén pánikrohamot kap, amit vagy sírással, tombolással, vagy elfutással, esetleg lökdöséssel, veréssel, tépéssel mutat ki. Ez a belső tér olykor fél méret, de van hogy csak 20 centi. A felnőttekkel elvan ez kizárólag a gyerekekre vonatkozik, valahogy nem tudja őket elviselni, sem a kissebbeket sem a nagyobbakat.

A bejegyzés trackback címe:

https://norco.blog.hu/api/trackback/id/tr552683444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása